Åldersnoja

Mina barn retar mig för att jag har fått panik för att det bara är 4 år kvar till 50.

Snart 50 år!

Hur fan gick det till?

Jag, som fortfarande är 17 för det mesta.

Ingen 30-årskris.

Ingen 40-årskris.

Men en jävla ångest för att bli en 50-årig tant.

Rädd för att bli gammal och inskränkt. Tycka att det var bättre förr och fördöma ungdomen.

Att kroppen degenereras har jag däremot inga problem med.

Stela leder, hängbröst, åderbråck och ont i höften bekymrar mig inte.

Solsken =)
Ni vet ju pigg och fräsch jag ser ut på morgonen =)

Många i min ålder har rynknojja och köper dyra krämer och behandlingar.

Jag har en vanlig enkel ansiktskräm från apoteket. Kostar oförskämt lite. Rynkorna är få, men de bekymrar mig inte.

Mina rynkor är ju tecken att jag levt och att jag skrattat mycket.

Så varför har jag sån panik för 50?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
 1. en trogen läsare skriver:

  Snälla Inna var stollt över dina rynkor om Du har några Jag tvivlar på det. Du är så jävla sött så det syns inga på dig men rynkor bevisar att man har levat och man ska vara stollt över dom jag är 74 bast och har massa rynkor men är stollt , älskar livet och har nyss hittat min kärlek tror jag.Inna jag skulle vilja ha din email så jag kan nå dig för det år ju inte allt jag vill visa här men ändå för dig har Du email skicka den till mig

 2. vackra jävla människa!
  DU ÄR JU SÅ SNYGG SÅ DET FINNS INTE 🙂
  jag kör med olivolja i ansiktet!
  DU kommer ALDRIG att beklaga ungdomen!
  du är fantastisk inna – me like u very much!
  än en gång en hälsning från min syster:
  du är tjusig och elegant!

 3. Fröken Hulda skriver:

  Du är klart fräschare på morgonen än vad jag nånsin varit
  Jag har oxå bara 4 år kvar men ingen nojja… för jag vägrar bli tant och kommer fortsätta vara jag

 4. Monica skriver:

  Jag var lite bekymrad över att fylla 60… Vid 50 såg jag fräsch ut men började plötsligt tänka väldigt mycket på döden. Som sagt, utseendet var okej. Men 60…rynkor och saker, hm. Lite småjobbigt. Däremot förbehåller jag mig rätten att tycka att det var bättre förr! 🙂 Det var ju det! 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>