Söndag morgon

Söndag morgon är en av favoritstunderna under veckan.

Sover så länge jag vill. Oftast vaknar jag vid 8.

Ensam tassar jag upp och kokar kaffe, duschar och fixar lite frukost.

Med kaffe och mackor som sällskap blir det en rejäl surfrunda och så lyssnar jag på Mannhemer & Tengby.

Idag pratade de om Astrid Lindgrenfigurer.

Vem är du? Och vem ska bort?

Jag behövde inte tänka länge.

Jag är Tjorven.
Snusförnuftig och mycket lillgammal. Som barn var jag liten och klen, men nu fyller jag ut kläderna som Tjorven ungefär =) Saltkråkan har alltid varit min favorit.

Den som ska bort är Karlsson på taket.
Han är självgod och bryr sig bara om det som är bra för honom. Han är både dryg och mobbande. Jag har aldrig gillat honom!

Vem är du ? Och vem ska bort?

Category: Uncategorized  Tags: , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. Villimey skriver:

    Nu fick du mig att fundera….. 🙂 Den trista sanningen är nog att jag är Annika som i Tommy & Annika. Försiktig var ordet. Fast om jag skulle välja så vill jag vara Ronja. Hm…vem ska bort? Nä jag vet inte. Karlsson är ett bra förslag men han hör ju liksom till Astridvärlden han också.
    Kramkram

  2. Tatiana skriver:

    Jag är Lotta på Bråkmakargatan. Frukatnsvärt egensinnig , tjurig , ilsken och blond 🙂

    Karlsson ska definitivt bort !

  3. Tofflan skriver:

    Mjaaa, jag är nog en kombination av Pippi och Skorpan. Bort tycker jag att…….. äh, jag kommer inte på nån! Möjligen Prussiluskan, för hon var inte snäll mot barn!

  4. Anne skriver:

    Jaha, ja? Vem är jag av figurerna? När jag var liten var jag alltid rädd för allt numera är jag som Pippi 😀 . Jag har bara läst en fjärdedel av Hypnotisören den är ruggig men bra. Kram till dig

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>