Vardag?

Det känns konstigt att sova ända till 9. Nästan lite slarvigt. Men jag  låter kroppen styra när jag är ledig och då sover jag 8 timmar. Händer aldrig i vardagen. Jag menar det är typ mission impossible att få en nattuggla i säng före 23. Och klockan ringer vid 6…

Den fina förkylningen, som Kärleken så generöst gav mig, har lyckats med uppdraget däckad Inna.

Och ändå är jag inte speciellt sjuk. Bara matt och orkeslös.

Nåväl, det är skönt att vara ensam vaken och sitta i lugn och ro med Mac. Även om jag älskar Kärleken och trivs att ha människor omkring mig, behöver jag mina ensamma stunder. Det är väl så med oss alla.

Fast idag har jag te i muggen. Kaffet är inte lika lockande när huvudet är värker och kroppen är orkeslös.

Tack och lov så har jag semester hela veckan.

Borde Ska plugga, städa sig lite kanske, och fundera på vad som händer på jobbet nästa vecka, sätta betyg, genomföra övergång av intranät och lite annat smått och gott.

Oj helt plötsligt fanns det ju massor av jobb av genomföra! Fast jag har semester. Har varit en duktig flicka och har inte öppnat jobbmailen. Den får vänta till onsdag.

Nu ska jag bara njuta av lugn och ro och dricka mitt te.

Det lilla.

Glöm inte att njuta av det lilla.

Over and out!

<3

Category: tankar  Tags: , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Vet inte om min nyss utsprutade nys var en sympatinys eller förkylningsnys… men jag tippar på sympati! Jag ska jobba onsdag och halva torsdag men ska alldeles strax ringa mina kollegor och smöra lite så jag kan förlänga semestern. Känner att den behövs.

    Krya-Kram

    • inna skriver:

      Härligt att du fick semester!

      Och förkylningen stannade nog kvar i Göteborg. Hoppas att den har försvunnit helt när jag åker tillbaka på fredag 🙂

      Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>