wow

Vilken dag!

Vackert vitt och vintrigt på morgonen.

Oro för dottern som fick åka till akuten igen. Läkarna konstaterade njurbäckeninflammation och proppade ungen full med medikamenter. Tack och lov att hon kommer att bli bra. Man är så maktlös när barnen är sjuka. Det spelar ingen roll att de är vuxna.

Elever, elever, elever!

Åh så underbart att träffa eleverna. Mina kollegor får ursäkta, men det är ju eleverna som är meningen med allt.

Jag tvingade godingarna att städa i labbsalen och jag blev också tvingad att städa min bokylla. Anna sa lite subtilt att det ser inte så snyggt ut med mina pappershögar 🙂

Mitt i städandet hittade jag en skolkatalog från 2005 som alla kastade sig över. Nostalgi för mig. Gamla godingar. Och Gunnar i mustasch. Den rönte härliga skratt bland ungdomarna.

Sen blev det systemering, följt av lunch, möte, planering och möte.

Dagens mesta uppgifter har varit problemlösning.

Och oj vad jag har löst problem!

Det är så härligt när man samarbetar och kan rucka på sin prestige för att hitta bästa lösningen för helheten, inte bara sig själv.

Vi har skrattat och pratat, diskuterat wow och HoN, viktiga inslag i vardagen 🙂

När jag åkte hem från jobbet var jag så uppfylld av energi och livslust och jag nästan studsade fram i snöslasket.

För naturligtvis är det inte vackert vitt längre.

Det är normalt Västväder: tö och slask.

Fast inte ens det kan slå ner mig. Inte just nu. Det gäller att ta vara på de goda stunderna. Även om livet är hårt finns det goda stunder.

Dagens ord: myskul 😛

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Lippe skriver:

    När ungarna lider gör det så jäkla ont att inte kunna knäppa med fingrarna och göra dem friska. Skönt med diagnos och behandling 😀 Älskar att höra om hur du älskar ditt jobb, lyckliga elever som får ha dig i skolan!!!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>