Tack för idag

En ensam lördag närmar sig sitt slut. Jag har varit vaken i över 16 timmar och inte sov jag middag heller.

Självömkan har fått nog med uppmärksamhet  och offerkoftan ska hängas under. Den är varken klädsam eller bekväm. Mest ett ok.

Det finns de som har det värre. Jag tänker på en person som lämnats av sin make efter 27 år tillsammans för någon annan. Någon som kämpar mot cancer och någon som förlorat sitt barn. Många är de som lider av arbetslöshet och sjukdom. Det är inte synd om mig. Basta.

Jag har tillämpat den bästa terapi man kan en lördagskväll. Himmelblå och favoritmusik som lägger sig som balsam om själen. Jag kan se de tre sista avsnitten av Himmelblå om och om igen. Och jag gråter varje gång. Jag gråter till oth, the west wing och er också.

Lite meditation innan det är dags att sova. Sängen är bäddad med rena lakan och det är så underbart att krypa ner mellan svala, sköna lakan. Till och med täcket är nytvättat. Slog på stort idag. Var visst två veckor sedan jag tvättade sist. Kunde lägga in 19 st nytvättade trosor i lådan. Jag har visst fler trosor än jag har aning om.

Jag är tacksam över att jag är frisk och har tak över huvudet och mat varje dag. Jag har varma kläder och ett arbete som jag älskar. Jag har tre fantastiska barn och fina vänner. Jag är vetgirig och begåvad och har alla sinnen i behåll. Jag kan skratta, gråta och känna.

Det är viktigt att vara tacksam över de gåvor livet har givit mig.

Sov gott mina vänner var ni än är. <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. Lippe skriver:

    Sov gott vännen!!
    Och du har rätt som vanligt men ibland orkar man varken vara glad eller tacksam!
    Men du är stark och snart har det gått en dag till!
    Kram

    • inna skriver:

      En dag i taget och helt plötsligt så mår man bra. Fastän det är så svårt att förstå mitt upp i eländet.

      Du är en fantastisk kämpe och förebild för oss alla!

      Kram

  2. allt som är nytt å fräscht är bra!
    som 19 rena trosor t ex.
    och i denna stund – en helt ny söndag – den har vi aldrig träffat förut 🙂
    kram på dig Solsken ¤

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>