Morgon

Man skulle ju kunna tro att ledig söndag innebär sovmorgon.

Ha, vad jag bedrog mig!

Somnade före midnatt. Trött som ett snöre. Jag som kan sitta uppe halva natten liksom. Sover som ett oskyldigt barn, utan obehagliga drömmar.

Vaknar och ligger och tänker. Känner efter hur jag mår. Reflekterar. Funderar på om jag ska somna om, men det är omöjligt. Kollar klockan: halv 7!

Det är fel på mig!

Men i stället för att gå upp och sparka igång dagen försöker jag göra det bästa av situationen. Kokar kaffe, fixar ett par mackor och sen blir det film och frukost i sängen.

Just nu har jag svårt för romantiska filmer, så det blev en spännande spionthriller. Mord och blod passar min sinnesstämning bättre.

Det blev en bra morgon till slut.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Önskar jag kunde vakna lite tidigare på helgerna (istället för 10-10.30) så jag verkligen får glädje av mina lediga dagar. Men icke! Å andra sidan tyder väl mitt sömnbehov på något så det är bara att gilla läget. Stanna kvar i sängen skulle jag inte kunna… då hade jag somnat om inom kort och vaknat i ett komatillstånd som stannat kvar hela dagen. Sån är jag…

  Snart är det min tur att dra ner i underjorden och leka i tvättstugan

  • inna skriver:

   Tänk så olika vi är!

   Jag hade gärna sovit några timmar till. Men tankarna pockar på. Blä. Fyller jag dagen med aktivitet så brukar det bli bra ändå.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>