Dag 7 – en bild på någon/något som har störst inverkan på dig

Här fick jag tänka. Det är många människor som har stor inverkan på mig. Olika personer i olika faser av livet. Men de som alltid har störst inverkan på mig är mina barn. De tre är det största som hänt i mitt liv.

Det som har störst inverkan på mig förutom mina barn är faktiskt kärlek.  Utan kärlek krymper vi till intet. Med kärlek växer vi och blommar. Att kärleken är störst av allt må vara en kliché, men sann. Kärleken till mina barn är den starkaste kraft jag vet. Just nu är jag lite stukad, men hjärtan läker till slut.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses
  1. barnen är det enda jag har 🙂
    och det är ju inte lite…
    annars är mitt liv ganska skit tycker jag!

    • inna skriver:

      Visst är det skit ibland. Då får man hålla fast i de delar som är bra och ta sig upp ur skiten.
      Balans är svårt ibland.

      Kram <3

  2. Fröken Hulda skriver:

    Jag har haft den bilden i min blogg. I samband med nåt jag skrivit om pappa. Kanske t.om. inlägget den dagen han gick bort. Nu närmar sig tiden för 1 år. Många tycker att jag förbereder mig i onödan. Tänker för mycket. Skapar förväntansångest eller nåt. Men hallå… jag måste få sörja/bearbeta på mitt sätt. Det som skedde den 14/2 2011 förändrade hela mitt liv. Det var ju inte en gammal morförälder som levt ett långt liv som låg där i sjuksängen……

    Kram Inna… och tvivla aldrig på att postmannen KAN vara god <3

    • inna skriver:

      Det är klart att det känns när årsdagen närmar sig. Det vore konstigt om du inte påverkades tycker jag.

      Kram vännen <3

  3. Leo skriver:

    Kärlek är ingen vanlig lek.

  4. Märta skriver:

    Kärleken ÄR verkligen bäst! Det viktigaste i livet!
    Jag tror, och har alltid trott, att det där med att bli behandlad och behandla andra på ett kärleksfullt sätt är det som gör oss till goda människor.
    Hoppas nattens mardröm är förpassad ur minnet och att du mår bättre! 🙂

    • inna skriver:

      Visst är det så!

      Jag har skrivit av mig drömmen och har väl gjort en liten analys. Brukar skriva ner mina drömmar.

      Mår lite bättre, fast jag känner fortfarande att jag har ett huvud. Njuter dock av att ha en klass underbara elever som samarbetar på ett kreativt och inspirerande sätt.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>