Tårar…

av glädje.

Ibland blir man så glad och överraskad att man gråter.

I alla fall jag.

Jag har vunnit en väska!

Härliga Mona hade ju en tävling i sin blogg där man kunde vinna en skitsnygg väska som är way beyond my wallet och jag vann!

Tack finaste Mona.
Du har förgyllt livet länge med dina underbara blogginlägg. Jag har t o m drömt om dig. Glömmer aldrig den drömmen för några år sedan där du  gick omkring i bh med diamanter på 🙂

Alla mina väskor är typ ärvda eller loppisfynd. Förutom den svarta jag fick i present av sonen, men den har ju katten pinkat i och tvingats köras i tvättmaskinen otaliga gånger. Så den är inte vad den har varit.

En skitsnygg väska som ska bli min!


Klicka på bilden för större format.

 

Och jag gråter glädjetårar.

När livet suger och allt känns hopplöst så händer det ibland oväntade och glada saker som gör att glädjebarometern stiger.

Söndag blev en helt ok dag, trots ensamhet och alldeles för mycket grubbel. Yngste sonen kom hem efter jobbet och gjorde mig sällskap framför Så ska det låta. Ännu ett guldkorn i tillvaron.

Nu är helgen som solitär över och jag har laddat för en härlig arbetsvecka.

Lektioner, möten, dokument att producera, föredrag att hålla. Konferens på annan ort med bästa kollegorna från Norge och Sverige. Bowling och middag med kompisarna i facket.

Det här kommer att bli en bra vecka!

Det gäller att fokusera på det positiva och inte deppa ihop! Basta!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses
  1. f*n va snygg!!!
    grattis 🙂
    vad roligt – verkligen väl unt finaste inna.
    fin vecka önskar jag dig//

  2. MonasUniversum skriver:

    Darling, because your worth it!

    Och så kan du hälsa kattskrället att väskan är kiss-säker, för det går att torka av!

  3. Anne skriver:

    Hej vad ROLIGT!! att du vann <3 <3
    Det är du så jätte mycket värd. Kram

  4. Vera skriver:

    Men GRATTIS till vinst av den apsnygga väskan (som jag oxå tävlade om :)) En av fördelarna med att just du vann, är att jag hittat en till blogg som jag gillar skarpt! 🙂
    Här lär jag vara en ständigt återkommande läsare- sådetså 😉

    Ha det bäst!!
    Kram/Vera

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>