Torsdagstrött

Lade mig supertidigt igår. Före halv tio. Somnade som en klubbad oxe efter 2 dagars konfererande.

Vaknade vid 2. Svårt att somna om, men till slut måste jag ha somnat eftersom jag drömde att jag försov mig och eleverna ringde och undrade var jag höll hus. Vaknade en halvtimme innan klockan ringde. Trött som ett snöre.

Torsdagszombie. Kolsvart ute.  Kallt. Inte sommar som i nattens dröm.

Hur kan man bli så trött? Jag längtar bara till i kväll när jag får sova igen.

Tack och lov för frukost och massor av kaffe tillsammans med finaste klassen.

Genomgång av studieplaner. Vilka kurser ska flyttas till samlat betygsdokument? (alla mina läser utökat) Vilka kurser ger mest meritpoäng?

Det är verkligen svårt att hålla reda på hur det fungerar och jag är ingen SYV, men jag gör mitt bästa att bistå och hjälpa dem. meritpoäng.se är en bra hjälp.

Ibland blir jag lite avundsjuk på ungdomarna som har hela livet framför sig. Massa härliga utbildningar att söka, drömmar att uppfylla, erfarenheter att uppleva.

Jag funderar fortfarande på vad jag ska bli stor. Visst, jag har jobbat hela mitt vuxna liv (förutom 3 månader mellan studier och jobb) och pluggat massor av kurser. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska bli. Innerst inne drömmer jag fortfarande om arkeologi och hade jag modet skulle jag satsa på entreprenörskap fullt ut.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>