Gertrud

Typ bloggtorka.

Eller inte.

Det finns massor jag kan berätta, men som jag inte bör eller får säga.

Alla vill inte figurera i en blogg och det måste man visa hänsyn till.

Sen är jag lite trött på anonyma tyckare som förekommer lite överallt. De klagar och kritiserar, men vågar inte stå för sina åsikter. Men man vill gärna sprida sin dynga om andra. Vuxna människor som beter sig som småbarn i en sandlåda. Skämmes!

 

Om du inte visste det så har Gertrud namnsdag idag. Samt att det är Eires nationaldag : St Patricks  Day. Sånt onödigt vetande är min hjärna fylld av. Kanske därför jag älskar frågesport. Jag kan massa onödiga saker. Som att min barndomsvän Åsas mamma heter Gertrud.

Fritidsgården har stängt. Även om de är trevliga och snälla, så är det skönt att inte ha sitt hem invaderat av människor och datorer varje dag. Nu är det bara sonen och min tillfällige inneboende som bor här och de har för en gångs skull gått ut.

Jag har typ lite tråkigt, men det är nyttigt att vara ledig också.

Dagen har ägnats åt kontemplation, städning och läsning.

Spotify och jag har lyckats komma överens så nu kan jag lyssna på musik också =) Det vara nära det blev skilsmässa, men vi har bestämt oss för att försöka igen.

Det gäller att inte ge upp 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Underbar sång!!
  Den där Patrik-dagen firas här på en krog ikväll. Ska INTE gå

 2. patrikdagen???
  brukar infalla d 16/4 i det här hemmet…
  kram till tjusigaste ever <3

 3. Inna skriver:

  Patrikdagen = St Patricks Day = Irlands nationaldag = 17/3

  *avd Fröken Inna undervisar*

  <3

 4. Tatiana skriver:

  Ba älskar St:Patricks day.Vi brukar gå på Irländs pub då men ogår så drack vi Irländskt öl hemma 🙂
  Kram

 5. Majsan skriver:

  Att vara anonym när man har åsikter, anser jag bara är oseriöst och fegt. Det är åsikter som i grunden inget betyder.

  En person svarade under signum på min blogg för en tid sedan – en person inom omsorgen i Kalmar. Denne person ringde mig senare en kväll på jobbet och då framkom det vem det var och personen sa att den inte vågade skriva under sitt namn för ”jag vet inte vad arbetsgivaren kan göra”. Då sa jag bara att arbetsgivaren kan knappast sparka personen ifråga pga åsikter, åsikter jag själv bloggade mycket om – och skrev i kommenterar i morgontidningarna när det fanns artiklar i ämnet. Personen mumlade något om att det var ju klart, sparken kunde man inte få.. men kanske få skit på jobbet!

  Jaja.. det är trist att människor inte vågar vara ärliga. Kommentarer och åsikter under falsk flagg tar jag inte på allvar.

  Här är allt bra! Det är skönt vara tillbaka i Gbg och i morgon får jag svar på lägenhet.

  Kram

 6. Tofflan skriver:

  Särskilt märkliga är dessa som surfar runt bland bloggarna och har en massa åsikter – och sen bloggar de inte själva. Varför inte starta en egen blogg om man nu tycker så mycket? Nej, för att då kan man ju inte vara anonym längre.

  Jag är folkilsk just nu!

  Hoppas huvudvärken släpper snart!
  Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>