Gott och blandat

Sovmorgon. Vaknade inte förrän 7.10.

Somnade om ända till 8.

Frukost i sängen och historien om Jesus på svt play.

Bloggrundan.

Den senaste tiden har jag haft problem med kommentarer i wordpress-bloggar. Den epost-adress jag har kopplad till gravatar har jag även kopplad till en wordpress-blogg jag skapade en gång. Så när jag kommenterar är det den bloggen som länken går till.

Surt typ.

Men nu har jag lyckats ändra adress. Trodde jag redan hade gjort det , men det ansåg inte wordpress.com.

Tacka vet jag egen domän och webbhotell. Då har man kontroll och jag vill gärna ha kontroll. Eller åtminstone ordning, så att jag kan släppa kontrollen 🙂

Så ni som inte har fått kommentarer det senaste som Tofflan och Leo. Det är inte för att jag har dissat er, utan för att wordpress.com har jävlats med mig.

Nu är frågan om jag ska dega en stund till eller om jag ska dra igång dagens plikter: jag har lovat sonen att fixa lite påskmat (läs köttbullar och jansson) till honom innan jag åker iväg.

För självklart ska det vara riktiga köttbullar. Färdiglagade kommer inte över min tröskel. Lika lite som pulvermos gör.

Sonen fick ett ryck igår och städade sitt rum. vet inte om det beror på ett meningsutbyte, men oj vad städat det blev. Han kanske ville ha påskfint.

Annars är det ingen idé att pynta så mycket. Vi har ju en lite kattdam som ägnar sig åt sånt här:

Nej dags att ta itu med den här dagen på riktigt.

Tjolahopp mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Vilken busig katta! 😀
    Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>