Ibland

Onsdagar innebär lång arbetsdag fullproppad med aktiviteter.

Jag kan koppla av på bussen hem och brukar slumra till på slätten.

Idag hade jag sällskap av Springsteen och när jag klev av bussen var jag lagom mosig i huvudet.

Trött, inte gammal Daniel!

Väl hemma var det skönt att sparka av sig klackskor och knäppa upp bhn. Ni utan tuttar fattar inte vilken befrielse det är. Och varför väljer jag klackskor när jag trivs bäst barfota????? Jag blir ingen dam ändå. Fatta!

Det är då jag jag saknar mitt gamla liv.

Ja, inte det livet. Men jag saknar att cykla till och från jobbet. Få röra på sig och få motion på köpet. Jag saknar inte grälen med maken och att hämta och lämna ungar på dagis, ständigt tvätta och vara kuvad.

Men tänk att få cykla varje dag. Åh vad jag saknar min röda cykel som blev snodd av en dum tjuv.

Då behöver man inte få dåligt samvete för att man inte motionerar när man kommer hem från jobbet.

På nya jobbet finns det gym. Det känns hoppfullt. För tränar jag orkar jag mer och blir piggare.

För ont i leder och sämre ork beror inte på att jag är gammal Daniel. Bara så att du vet!

Till middag blir  det sallad. Lunchlådan som av någon anledning inte följde med mig i morse, utan stannade kvar i kylskåpet. Snopet, men bekvämt nu. Inget ont som inte har något gott med sig 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
12 Responses
 1. Malin skriver:

  Härligt att kombinera nytta med nöje. Jag kommer att få gå till jobbet nu, antar jag. 5 km åt vart håll. Sista 2,5 km på E6, åtminstone fram till 15 juni, sen ska motorvägen vara klar så då slipper ajg den trafiken.

  • inna skriver:

   Att gå längs E6 är väl inte optimalt, men grattis till jobb!

   • Malin skriver:

    Tack så mycket.
    Nä och som tur är så bygger de om E6 till motorväg, så snart finns det lokalvägar överallt dit jag brukar ta mej. Från början, för nästan 30 år sen när jag flyttade hit, då fick jag gå minst två ggr i veckan, med barnvagn, sen tvillingvagn 5 km fram och tillbaka till affären, då på en smal väldigt otrevlig E6 som gick hela vägen till och genom samhället. -92 byggde de ut, förbi samhället, breddade vägen, jag behövde inte gå mer än 5-600 meter på den, men en hemsk bit var det. I november i fjol öppnades motorvägen , de har byggt ut vissa delar och flyttat vissa delar. Jag har fått en lokalväg, både till jobb ( halva är ff E6 ) , samhället och mina föräldrars samhälle, förra sommaren funkade den lokalvägen som E6, då gick jag på motorvägen som då var byggplats

 2. Tatiana skriver:

  Men vem tvingar dig att ha klackskor då ? Det finns massor med platta skor som är divine 🙂

  Härligt att få gyma på jobbet !

  • inna skriver:

   Det ser ju snyggare ut med klack, men då jag är en bekväm människa blir det en plåga. Tänk att jag aldrig lär mig. Brukar sluta med att jag tassar runt barfota till slut ändå 🙂

   Idag blev jag beordrad att skor på, då någon tappat ett glas på golvet.

   Kram

 3. knäpper av behån gör jag ytterst motvilligt vid sänggående.
  måste bära pattarna själv då ju…
  kramen.

  • inna skriver:

   Fast jag får så ont i axlar och nacke av bh:n. Så det är en befrielse, även om tuttarna hänger ner till knäna 🙂

   Kram

  • Malin skriver:

   Oj , jag knäpper motvilligt på den, någonsin. Känner mej fången, instängd

   • inna skriver:

    Har man 75f så knäpper man på. Varje dag.

    • Malin skriver:

     Fullständigt ärligt så har jag ingen aning om vilken storlek jag har. Jag tror att jag brukar ha 75B men nu när jag väger mer så bör de ju vara större ? Det handlar väl om vana. mina döttrar har alltid bh, av vana ( och den ena har jättestora bröst, inte ärvt från min sida )

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>