Torsdagstankar

Arbetsdagen har gått i ett. Det ena har avlöst det andra. Lunch framför datorn för att vinna tid.

Solsken ute och inne.

Glada elever.

Glada kollegor.

Glad Inna.

En Inna som pekar med hela handen och ingen som blir sur ändå.

Avtackad av elevrådet med tårta.

Citronella är en favorit. Jag gillar tårta. Gunnar och Martin fick det som blev över. Man får ju smöra lite för skolans kakmonster sina kollegor 🙂

 

Blir uppringd av ett Stockholmsnummer. Tänker att det är väl ännu en försäljare, men svarar ändå.

-Jag ska fixa din nya dator säger en trevlig röst. -Vad behöver du?

Tänk att få frågan! Jag säger vad jag vill ha och det ska inte vara några problem.  Sen säger den trevliga rösten att jag behöver väl en extra skärm så han beställer en 27 tums  samt att han ska tillämpa lite handpåläggning på datorn dvs sätta i en ssd-disk och utöka till 8 gig i ram. Vilket tyvärr innebär att jag inte kan få datorn i morgon utan i nästa vecka. Dessutom förstår han självklart varför jag föredrar en MacBookPro framför iMac. Och gör det något om han byter ut cd-läsaren mot en extra hdd?

Det var ett halleluja-moment kan jag säga!

I kommunal regi hade jag varit glad om jag fått en ny dator om ett halvår. Och programvaror kostar väl pengar? Måste du ha så dyra program? Kom ihåg att det är sparbeting. I år igen.

Jag märker att jag är lite spänd inför första dagen på nya jobbet.

Jag har provat kläder en lång stund. Ja, jag är så fåfäng att jag tror att första intrycket betyder något. Jag vill vara snyggt klädd och samtidigt känna mig bekväm. Så just nu har jag 4 klänningar att välja mellan. Jag valde favoritklänningen. Tur att det är säsong för sommarkläder.

Härliga I-landsproblem eller hur 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Martin skriver:

    Grattis till dig och din nya mbp:)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>