Tredje dagen

Det är en helt ny värld, även om mycket känns välbekant.

Jag lyssnar och observerar, funderar och försöker sortera alla tankar och intryck för att få en helhet.
Än så länge är det mest lösa fragment, men tålamod är en dygd. Det viktiga är att jag inte är rädd för de utmaningar som ligger framför mig. Tuffa utmaningar, men samtidigt stimulerande och en möjlighet att bidra.
Det är på ett sätt ganska fascinerande att kastas in i en verksamhet utan att få helheten  direkt, utan får plocka ihop bitarna själv och sätta samman utan manual. Jag får verkligen bekänna färg och visa att jag har analytisk förmåga och kompetens att läsa människor.

Men det går runt i huvudet av alla begrepp och förkortningar. Det vimlar av akronymer, och jag förväntas veta vad de betyder, men det är bara att hålla god min och fråga 🙂
Det går runt i huvudet ö h t. Nu är det stopp. Kanske tur att jag ska till skolan i morgon. Helt olika världar minst sagt.

Jag har fått ett eget kontor tilldelat. Eller snarare: var vill du sitta? De första veckorna sitter jag hos mitt team för att lära känna dem och arbetet, men sen ska jag ha ett kontor också. Har spanat lite och föreslår ett rum,  som verkar lämpligt. Visst, det är ditt! Hur vill du inreda det?
Jag får alltså välja gardiner, blommor och annan inredning som fixas av otroligt duktiga och kompetenta människor.  Vill du få snygg och välgjord inredning och toppensnyggt på jobbet ska du anlita Anna Klang!

Sonen har lagat middag idag. Skönt.

Nu ska jag äta och fixa till dagens efit-bilder.

Det är nog typ vad jag orkar.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Micke skriver:

    Härligt bara kunna säga&peka men lite smådum skulle jag känna mig då man inte riktigt är van sånt och sen med mitt ”kan bäst själv” 😉

    Jag gör inte många knop heller. Nån rackars infektion i kroppen och på det blir det flyga till huvudstaden och 3 dagars kurs!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>