trött tröttare tröttast

Jag orkar komparera verbet, men det är väl det enda just nu.

3 intensiva dygn.

3 nätter med dålig sömn. För mjuk säng, för tjock kudde och alldeles för varmt.

Hela dagen har jag känt mig som att det var jag som festade på Stureplan till halv 6 och inte den yngre generationen. Eva och jag slog till med ett glas vin i baren på hotellet efter galamiddagen och sen i säng  som de ordentliga gamla tanterna vi är:)
Vi skrattade och fnissade så högt vid galamiddagen att eleverna undrade vad det var med oss. Vi hade roligt helt enkelt. Man kan vara hög på livet, glad och tramsig, även om man bara dricker ramlösa. Och Peter Settman var bara sååå bra. Ett nytt frikort kanske?

 

Hemresan var lika intressant som ditresan. Utan problem tog vi oss iväg från Stockholmsmässan med släpkärra och packning. Glasspaus i Örebro. Vi fick till och med en liten extra utflykt. När vi skulle svängt av mot E18 och Karlstad sov både Alexandra och jag så Matilda följde snällt E20 som hon fått instruktion att köra på. När vi närmade oss Mariestad insåg hon att hon kört fel 🙂

Så det blev lunchstopp i Lidköping i stället för i Karlstad.

Men det gjorde inget. Visst tog det lite längre tid, men de slängde av mig i Vänersborg och jag slapp följa med ändå till Mellerud. Konferensen skulle ändå vara slut när jag kom fram i så fall.

UF gör något med människor. Både äldre och yngre.

Det är kreativt, spännande, roligt, utvecklande ja det finns inte nog med superlativ.

Och det ger handlingskraft och förmåga att lösa problem.

Mer entreprenörskap i skolan.

Mer samarbete med näringslivet.

Mer skarpa projekt.

 

Det kändes konstigt att komma hem och inte mötas av en kelsjuk katt.

Sally har flyttat till Hisingen. Till sin riktiga husse: Chrille.

Jag tror att de är lika nöjda båda två 🙂

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>