18. something you bought

Jag köper linser på nätet. Brukar betala runt 300 för 30 par.  -5 på vänster öga och -3 på höger. Jag är ett riktigt blindstyre 🙂
Nu är det läge för synkontroll och nya glasögon och linser, så jag använder upp mitt linsförråd. När jag ska läsa får jag hålla texten på långt avstånd. Tant börjar bli vuxen. Typ 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses
 1. Leo skriver:

  Oj, tänk så mycket pengar jag sparar. 😉

  • inna skriver:

   Haha du e la go!

   Jag använder ju inte linser varje dag, utan mest på sommaren och när jag är fåfäng. Köper man större förpackning blir det billigare. Nu är jag sugen på att testa progressiva linser. För det blir progressiva nu. Har förträngt det senaste halvåret. Men nu finns ingen återvändo.

 2. bella skriver:

  Hej svejs!! Jag har oxå blivit tant:)ser bra på långt håll,men det är värre på nära håll..Jag skall iväg och jobba nu,ville bara säga hej.Man blir så jävla glad när man läser din blogg,och helst när det står gullvippor.Vet inte varför men det går rakt in ihjärtat och man blir glad.Fortsätt att bara vara du!! Ursäkta mig för svordomen men kunde inte hålla mig,sån är jag.. Ta hand om dig nu som bara du kan! Och ha en fortsatt bra dag!Tjingeling..

  • inna skriver:

   Åh men gud vad du är underbar!

   Tack för dina snälla ord. Du förstår inte hur mycket de betyder för mig.

   ha en fin dag raring!

 3. glasögon är ett helvete på stranden och/eller när det är 30 plus.
  men kan du simma med linser… om du får vatten i ögat t ex?
  kram och sol från ed 🙂

 4. Micke skriver:

  Jag handlade på apoteket idag själv..

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>