Min måndag

Arbetsrum check
Dator check
Arbetsuppgifter check

Det har varit en toppendag på jobbet. Jag känner att jag börjar få lite mer insikt och inblick. Skönt att ha fått konkreta uppgifter att arbeta med.  Men visst är det en omställning från att vara en i gänget till att vara chef.

Jag har fått ett fantastiskt fint arbetsrum!

Turkos linnegardiner, massor av fina växter och dekorationer som passar mig.  När jag plockat med mig mina personliga saker som jag har kvar i skolan så kommer det är bli toppen!

Mitt kontor är det dessutom svalt och skönt.

Ny dator: en Mac så klart!

Macbook Pro med extra skärm till. Fråga mig inte hur många tum, men stoooor. Jag lyckades t o m koppla ihop allt utan att fråga om hjälp. Så nu ska jag vänja mig vid stor skärm och vanligt tangentbord. Musen och jag kommer inte alls överens, men det är bara att kämpa på.

Vadå världsliga problem 😉

Efter jobbet vidtog det roliga nöjet tvätta. Nu hänger allt på tork och jag ska försöka hålla mig vaken tills det är dags att hämta den torra tvätten. Men skulle kunna somna nu utan problem. Men då vaknar jag väl 4 i morgon och det är väl inte så kul 🙂

Category: tankar  Tags: , , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>