Jag överlevde!

Resan hem alltså! 40 minuter i stekhet buss utan ac är inte att leka med. Nu är jag härdad inför högsommarens resor.

Det blev en bra arbetsdag!
Spännande, dynamisk, händelserik.

Strålande solsken utomhus hela dagen. Sommarvärme. Säger man. Jag har befunnit mig inomhus och arbetat. Men gråter inte över det ändå. Det är kreativt och spännande. Jag lär mig nya saker hela tiden. Bl a att lägga semesterschema.  Det var nog ganska smart att plugga organisation och ledarskap ändå. Och jag inser att jag har nytta av alla dessa studier i datavetenskap. För även om jag inte förstår på detaljnivå så förstår jag helheten och hänger med när man slänger sig med tekniska ord och alla dessa akronomer som finns i datavärlden. Även om jag jobbar hos en av världens största mediekoncerner, så är vårt område teknik: digital teknik.

Som vanligt är ledorden kommunikation och problemlösning.
Det finns de som fokuserar på problemen. Jag gillar att hitta lösningar, vara kreativ, tänka annorlunda och sträva framåt. Fast fortfarande är det mycket lyssna och försöka förstå. Hela dagen har varit fylld av händelser och möten av olik slag. Men mest har jag fått aha-upplevelser.

Jag gillar dynamiken och att det är ständig aktivitet.
Panta rei!

Fördelen med balkong i söderläge  är att jag kan sitta ute hela kvällen. Njuta av sol och värme, trots en heldag på jobbet. Det gäller att ta vara på de små höjdpunkterna i livet. Njuta av det enkla.

Onsdag-torsdag blir det skolan igen. Det närmar sig slutet. Slutredovisningar och städning. På torsdag ska jag lämna in betygen. På fredag åker jag till Norge efter jobbet. Får tillbringa en timme i metropolen Mellerud innan det bär iväg över kölen med buss och tåg. Men det är det värt. Ska ju hem till Vika!

Men nu lite middag! På balkongen!

Tjolahopp mina gullvippor <3

Category: tankar  Tags: , , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Balkong i perfekt läge innan den hetaste hettan kommer

  • inna skriver:

   Pris ske gud för balkong!

   Fast när det är som varmast kan jag inte visas på balkongen på dagtid, men i gengäld har jag underbara kvällar.

 2. Micke skriver:

  Jag som trodde solen gick ner i väster.. Fast, den försvinner väl så tidigt där i södern 😉

 3. här är sol på fm till kl 12. på balkongen alltså…
  kram och bra fortsättning på veckan önskas 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>