Go live

Idag har regnet vräkt ner. Att det kan komma så mycket vatten samtidigt är fascinerande.

Jag är tacksam att jag har ett inomhusarbete och har kunnat sitta på mitt torra och varma kontor.

Arbetsdagen har präglats av förberedelser för sjösättande av website. Eller go live som det heter på fackspråk. Många månaders arbete ska kulminera.

Beslut om vi ska köra ja/nej?

Checklista så alla förberedelser verkligen är i fas.

Tuta och kör!

Övervaka, följ upp, åtgärda.

Det är spännande och kul och jag finns mitt i detta välorganiserade kaos.

Mina medarbetare är oerhört kompetenta och kunniga och det är ett privilegium att vara en liten, liten del i en sån dynamisk helhet. Det är verkligen en ynnest att vara omgiven av så skickliga människor som samarbetar och gör sitt bästa. Yrkeskunnande på högsta nivå.

Dagens middag: färsk pasta med bacon, grillad sparris, rödlök, tomater, basilika och ost. Mat för gudar. Imorgon ska sonen få gå till fiskhandlar´n och köpa makrill. Om sonen är extra snäll ska han få lov att laga till makrillen också 🙂

På fredag får jag några dagars semester.
På lördag ska jag bada i havet.
På söndag åker jag till Budapest tillsammans med yngste sonen.

Nästa vecka blir det festival med finaste dottern.

Då gör det inget att det regnar nu.

Just nu tänker jag go dead.
Typ lägga mig i soffan och se på en film. Eller nåt. Kanske  fotboll. Även om det mesta känns bortkastat. Jag somnade ifrån matchen igår kväll och missade straffarna 🙂

Håll tummarna att kattfan inte vill kela hela natten.
Jag är trött så det räcker ändå på tisdagar.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses
 1. Jennifer skriver:

  Åh, Go Live! Det mest slitsamma, men också det roligaste mitt före detta jobb har att erbjuda. Funderar helt seriöst på att trots att jag lämnat skutan sitta vaken framför min dator under drakens pånyttfödelse och trycka ctrl+f5 som besatt – det är verkligen nåt speciellt det där. Lycka till nu!!!

 2. Catarina skriver:

  Det låter superintressant! Vad roligt med ett karriärbyte och att få känna sig så driftig! Önskar all lycka till! Håller med om att det uppskattas att jobba inomhus när det regnar. Det kan nästan vara lite mysigt. Här har det varit åska hela dagen men nu på kvällen bröt regnandet ut! Ha en fortsatt trevlig kväll!

  • inna skriver:

   Nu har vi strålande solsken ikväll, men under dagen har det regnat och åskat värre än någonsin.

   Nu lyssnar jag på allsång på Skansen. Ett riktigt sommartecken!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>