Mera sol

En solig dag fylld av aha- upplevelser.
Projektplaneringsmöte som gav  insikt om komplexitet och omfattning.
Teori som jag pluggat och lärt ut i skolan  tillämpas här på riktigt.

Häftigt!

Lunch i Håverud. Lyxig räkmacka i strålande solsken intill slussen. Samtal om jobb, semester och båtar. Jag kunde inte med att fota min lyxiga macka när jag satt med konsulter jag inte känner. Vill ju ge ett seriöst intryck. Annars är ju omgivningen van 🙂

Jag är så glad över mitt nya härliga arbete och mina fantastiska kollegor och medarbetare. Mitt team är ett gäng med hög kompetens och jag imponeras av hur skickliga de är. Att de dessutom är trevliga och jordnära gör ju inte saken sämre.

Jag fick höra idag att slussvakterna hade noterat att jag åkte på kanalen igår.
Mitt glada skratt hade klingat över Håverud 😛

Som sagt jag hörs 🙂

Skratt och livsglädje är viktigt. Det är viktigt att ta vara på de små glädjeämnena i livet. Se det goda i vardagen. Det försöker jag även när det inte är så rosenrött. Man kommer långt med positivt tänkande. Faktiskt. Jag har provat både ock.

Imorgon är det dags för lite semester. 9 lediga dagar.
Eller lediga,  jag ska hinna med bad i havet och fira mammas födelsedag, resa till Budapest och åka på musikfestival.
Det gäller att maxa upplevelsen 🙂

Nu ska jag ta vara på sommarvädret.

Äta middag på balkongen och njuta av sol. Det behövs inte så mycket för att man ska må bra.

Jag är lyckligt lottad som har både familj, kärlek och jobb.

Och livsglädje.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses
 1. en trogen läsare skriver:

  Ha det bra Inna Du är värt vartända minut av glädje hoppas att Du fär en fin sommar.Just nu är jag olyclig kär du vet hur det känns gråter floder men det går väl över.Kram till dig

  • inna skriver:

   Tack så mycket för dina snälla ord. Det gör ont i mig att du har hjärtesorg. Det suger minst sagt. Men det blir bättre. En klen tröst, men jag VET att sorgen lättar och att det blir bättre.
   Var rädd om dig!

   Kramar

 2. Tatiana skriver:

  Häverud är en liten pärla måste jag säga ! Härligt att du trivs så bra på ditt nya jobb <3 <3

 3. Marianne skriver:

  Åh, Budapest, jag blir avis. En mysig stad jag skulle vilja utforska mer ? Ta tillfället och gå och bada på någon av de mysiga baden de har. Och missa föralldel inte heller att besöka saluhallen. Missa heller inte att fika det berömda kaféet Gerbaud som har det bästa och största utbudet av bakverk i Budapest. Och glöm inte att titta uppåt ibland och förundras av den vackra arkitekturen. Sist men inte minst – njut av den goda maten ? Be en taxichaufför ta dig till en bra restaurang så kommer du inte bli besviken ?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>