Tant-tisdag

Eller vad man nu ska kalla en kväll under en filt i soffan med varmt te, allsång på Skansen och brittisk thriller.

Hela eftermiddagen har det känts tjockt i halsen *jag vägrar bli förkyld* och Kärleken sa när vi talades vid att jag lät dito. Så det blev ett varmt bad och te  (yogitea så klart)

Idag har jag slutfört kurs 2 av 3 *fikar efter beröm* samt diskuterat, mailat och läst, läst, läst för att förstå så mycket som möjligt. Jag har världens bästa team att chefa över och kan hela tiden ställa frågor om sådant jag inte lärt mig än. De är verkligen toppenkillar!  Mina andra kollegor är också toppen. Det här är en arbetsplats med mycket positiv energi och det gör att man trivs och orkar prestera.

När alla andra har fått skyfall runt om i landet har vi haft fint väder i den lilla orten på Dal. Utanför mitt kontorsfönster skränar måsarna hela tiden och jag låtsas att jag sitter vid havet, fast jag sitter inne i en nedlagd pappersfabrik 🙂

Varje dag reser jag genom ett landskap i sommarskrud. Det är ett privilegium att bo så vackert. För Dalsland är vackert.

Men nu ska jag sjunga tillsammans med Måns 🙂

Tjolahopp mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. jag sjöng en snutt jag med.
    i soffan hos Kurt med barnbarnet och flickorna.
    trevligt som tusan.
    älskar hans hus!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>