inte nu men nu

Först kan vi slå fast att det suger att vara förkyld.

Jag avskyr att inte ha någon ork, ha ont i halsen och hosta

Men så tänker jag att det kanske är kroppens sätt att tala om att jag ska ta det lugnt och vila under min lilla semester.

Idag har jag inget annat inplanerat än att luncha med Yngste sonen på stan.

Nu sitter jag i sängen med Mac i knät och har fått både kaffe och musik av Kärleken. Han kokar kaffe till mig varje morgon, något som jag uppskattar mycket <3

När man är van att bre ut sig ensam i sängen blir det lite trångt när man ska samsas två på samma yta. Ibland vaknar jag tryckt emot väggen. Men sovit har jag gjort eftersom jag har drömt 🙂

I natt har jag somnat på tåget och försökt att komma fram ändå. Jag har varit inlåst i ett hus med terrorister och antika föremål. Det började brinna och jag lyckades till slut hoppa ut genom ett fönster. När jag kom ner på marken var folk upprörda över att jag var barfota, medan jag var tacksam att jag var i livet.

I min dröm alltså.

Det är en ganska skön känsla när man anpassar sig till en annan människa och man bara gör det helt automatiskt. Man behöver inte tänka utan det bara fungerar.

Förhoppningsvis har man dragit lärdom av tidigare erfarenheter och misstag i livet.

Jag har blivit mer prestigelös och måste inte alltid har rätt eller få cred för saker jag gör på samma sätt som tidigare. Jag har inte samma behov av kontroll, utan har lättare att ”go with the flow” Mitt humör har blivit jämnare och jag är tryggare i mig själv. Jag vet vad jag kan och vad jag är värd. Jag vågar stå på mig och känner att jag har fått pondus. Det gäller lika mycket privat som i jobbet.

Det är vad som kallas att vara vuxen va?

Jag hoppas att Du får en fin dag.

Tjolahopp mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Först en stor kram för att du är värd den.
    Å jag är så glad att du har det bra och att jag fått följa med på resan. Jag fortsätter att hänga med 🙂

    • inna skriver:

      Tack för kramen raring. Jag är ju en kramig person och kan aldrig få för många.

      Du är välkommen hela tiden vännen 🙂

  2. Marianne S skriver:

    Tänkte bara titta in och önska dig en underbar dag trots förkylningen.

    • inna skriver:

      Tack!

      Förkylningen hänger envist i, utan att göra mig sjuk, bara matt. Kanske ett tecken på att vila på semestern?

  3. jag har bestämt mig för ett ord nu när jag går in i en ny relation:
    frihet och sanning…
    INGEN talar om för mig vad som är bäst för mig…
    aldrig någon mer gång.

    • inna skriver:

      Mina erfarenheter har lärt mig att vårda min självständighet. Aldrig göra mig fullständigt beroende (känslomässigt) av en annan människa. Jag har satt pansar runt hjärtat. Vill ALDRIG hamna i sådan sorg och smärta någon mer gång.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>