från hem till hem till hem

Dagen inleddes med kaffe på sängen. Kärleken är bra på att pyssla om mig <3

Sen fikade vi på stationen innan jag åkte hem. Där min brevlåda bor.  Dvs. till min folkbokföringsadress. Jag har ju flera hem 🙂
Det kändes lite tomt att sätta sig på ersättningsbussen. För självklart håller man på med banarbeten denna sommaren. också. Typ tredje året i rad 🙁  Gavin Degraw  och Adele tröstade. Adele kan jag bara lyssna på när jag är låg. Knepigt.

Tack och lov inga skrikiga ungar. Bara två pratglada tanter och jag som skulle till Vänersborg. Den ena tanten frågade chauffören om han kunde köra så att vi kom fram 3 min tidigare, så hon hann med en anslutande buss och slapp vänta en timme. Inga problem säger han och kör så segt att vi kommer vi fram 6 min efter tidtabellen. Snyggt. Eller inte.

Det regnade i Göteborg. Varmt och mulet i Vänersborg.  Om någon vill veta.

Mellanlandade där brevlådan och sängen bor för att fixa lite. Hämtade böcker på bibblan. Gosade med katten. Pratade med sonen. Råkade somna en stund. Vattnade blommor. Packade om väskan.

Nu ska jag åka till Norge.  Med tåg tack och lov 🙂

Hem till ”Vika” och bästisen.

Det ska bli underbart <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. en trogen läsare skriver:

  Go kväll Inna läser här nu och ser att du åker till ditt andra eller tredje hem. Du är så underbar så man kan bara älska dig även om man är kvinna misuppfatta mig inte, men jag älskar att läsa dig.Du är så härlig både mamma och älskling och kompis. Tänk om man hade haft dig i närheten så hade jag varit lycklig för en sådan kompis. Det är vad jag saknar men men.Ha en härlig semester i Norge hos dina kära och nära.
  Kramar

  • inna skriver:

   Tusen tack för dina fina ord. Jag blir alldeles överväldigad!

   Just att ha bra vänner i sin närhet är en ynnest. Jag är glad att jag har den bästa vännen som finns, även om vi bor i var sitt land. Tur att det är nära till Sponvika.

   Jag önskar dig allt gott.

   Kram

 2. Leo skriver:

  Håll ut. Snart åker vi tåg och bil i raketfart Trollhättan/Göteborg. 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>