Från topp till tå

Idag hade jag ställt väckarklocka, men vaknade ändå före. Men känner att det är lika bra att vrida tillbaka dygnsrytm så att jag inte får en chock på måndag när det är väckning 6.00 som gäller.

Dagens första aktivitet var hos frisören, där jag blev av med en del hår.

Som ni ser är det soligt och varmt idag.

Efter att ha hämtat en beställd bok på bibblan slank jag in på skoaffären. Hade ju bestämt att jag skulle skaffa mig en par bra och bekväma skor att ha på jobbet. Kan ju inte springa omkring barfota hela tiden. Får väl jobba på min image som ”business woman” 🙂  OBS ett skämt. Jag blir aldrig en dam. Trivs bästa barfota och hur jag än bär mig åt är håret rufsigt.

Jag blev två par skor rikare. Det är underbart att ha råd att köpa det man vill ha och slippa välja mellan skor/kläder och mat.

Sen blev det cafébesök. Satt i solen på fiket med vänner i nästan två timmar. Härligt!

Jag har lyssnat på Mona och beställde så en bh från Hogengard of Sweden. Fick suverän hjälp av Helene och supersnabb leverans. Den passar perfekt och nu kommer jag att köpa fler. Med tuttar som mina behöver man en bra bh som håller in tvillingarna. Tack Helene!

Eftersom jag varit bortrest i två veckor finns det ett visst behov av städning. Jag har fått nya hyresgäster. Vet inte var de kommer ifrån. Men jag tror att de kallas dammråttor.

Hoppas att ni har en fin dag i solen.

Tjolahopp mina gullvippor <3

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Vilken pingla 🙂
  Å jag vill oxå köpa nya skor… Måste kolla rean

  • inna skriver:

   Tack!

   Det är underbart att kunna unna sig nya skor och vet att jag har råd med dem. Dessa var faktiskt inte på rean. Men jag fyndade ju så extremt igår på klädrean. 3 klänningar, en cardigan och ett par leggings från cream. Totalt 1200. Samma som bara dene ena klänningen hade kostat.

 2. en trogen läsare skriver:

  Hej Inna. Gud var Du blev fin i håret, det var jättefint i nacken och lika fin främifrån. Det passar perfekt.
  Jag ska ta kontakt med Helene har förmånen att bo på samma ort som hon och då kan man åka hem till hennes lager. Vad köpte du för bh jag har också stora boppar, men vill gärna veta för du kanske inte vill lägga ut bild på den
  Kram

 3. Tatiana skriver:

  Åh, så snygg du är i håret ! Jag måste genast kolla efter en bra tuttis . Mina boppisar är värda det .
  Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>