Rise and shine!

God morgon måndag!

Två härliga semesterveckor är till ända.

Jag har haft en toppensemester i sommar. Totalt tre veckor. Mindre än häften vad jag vanligtvis har. Men det har passat mig perfekt. Bara vetskapen att jag kan välja när jag ska ha semester gör det genast bättre. Första veckan var intensiv och händelsefull med dagsutflykt till havet, värmebölja i Budapest tillsammans med yngste sonen och fullt ös på festival tillsammans med dottern. De andra två har varit kontemplation och mys med Kärleken, samvaro med bästa vännen och slutligen några dagar på hemmaplan i lugn och ro. Jag har varit på fest och fikat på stan. Badat och solat, struntat i klockan och låtit kroppen styra dygnsrytm, fått kaffe på sängen och ätit glass, druckit vin och shoppat kläder och skor så det står härliga till.

Nu styr klockan mitt liv igen.

Ny vecka, nya möjligheter.

Vardag och dags att åka till mitt härliga jobb!

Jag hoppas att ni får en fin dag mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Man har rätt att vara lite avis över din underbara ledighet. I alla fall jag som knappt kan gå. Jag vill oxå shoppa loss och gå, gå, gå…. Får väl nätshoppa istället 😉

    • inna skriver:

      Så klart att du har rätt att vara avis raring. Nätshopping är bra. Jag har klickat hem både gummistövlar och regnkappa den här sommaren 🙂 Samt bh icke att förglömma! Superbra service hos Helene på Hogengard of Sweden.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>