Veckans bilder


Genom detta vackra landskapet åker jag varje dag. Jag jobbar mitt i turistland. Dalsland ÄR vackert.


På andra sidan sjön någonstans finns mitt kontor.


Väntar på bussen i Mellerud.


Det var ganska mörkt på himlen mellan åskskurarna på torsdag kväll.


Det går alldeles utmärkt att odla dill på tredje våningen. Det speciella med denna vackra krondill är att den kommer av en kruka dill som sonen satte ner i balkonglåda förra sommaren och som överlevt under vintern.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Inte alls en tråkig resväg och vad gäller dillen så är det väl bara kräftorna som fattas nu 😉

  • inna skriver:

   Jag älskar kräftor! Alltså riktiga havskräftor. Vätternkräftor smakar inte alls lika gott!

   När sonen kommer hem från kusten har han nykokt krabba med till mig. Det är också mumsigt.

 2. så vackert i dalsland 🙂

 3. bella skriver:

  Hejsan!!Vilken fin resväg du har till jobbet,vad du ser fräsch och lycklig ut på bilden solbränd och grann!Måste säga att du har då den bästa bloggen i Dalsland,jag läser ju varje dag,men är urkass på att lämna kommentarer.du är bara bäst och dig själv hela tiden här i bloggen sånt gillar jag,rakhet och ärlighet och att bara vara sig själv.Detta blev ju nästan en hel roman:):)Önskar dig en trevlig helg med kärleken och hoppas att den gula på himmelen visar sig en stund i allafall,har nästan glömt bort hur den ser ut:):)Tjingeling!

  • inna skriver:

   Men tusen tack för dina fina ord!

   Jag försöker verkligen vara mig själv. Har svårt att förställa mig, även om jag så klart inte skriver om allt i mitt liv, för att andra inte vill förekomma eller för att man lämnar inte ut allt.

   Jag känner mig pigg och fräsch, även om det finns svårigheter i mitt liv också.

   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>