Solskenshelg

Det har varit en härlig helg på landet hemma hos Helen. Strålande sommarväder, goda samtal, trivsam samvaro, tid för eftertanke och härliga konserter.

Igår kväll råkade jag ut för något  speciellt. Före kvällskonserten klev vi in på museecafet och en person som sitter vid ett bord tittar på mig och säger: jag känner igen dig. Du var väl förälder på dagis i Bengtsfors?
Och visst var jag det. För många år sedan. I ett annat liv.
Så tittar en av musikerna i sällskapet på mig ( han spelade i ett av banden jag lyssnade på /dansade till  under 80-talet) och frågar mig: du hörde väl till Bokenäsets ådra? Jag bekräftar och vi börjar genast prata och minnas.

Det är 30 år sedan och jag blir igenkänd! En härlig känsla. Självkänslan blir genast boostad. Jag känner mig bekräftad.

Så här snygga var Helen och jag  en gång i tiden.

Sotlugg och Linlugg 🙂


Tältande brudar på folkmusikfestival 🙂

 

Jag har fortfarande en envis hosta. Skit säger jag. Det påminner om mycoplasma. Jag som aldrig är sjuk. Men det är bara att bita ihop och dricka honungsvatten och käka halstabletter.

Jag känner mig uppfylld av energi och det lär jag behöva. Det kommer att vara fullt ös på jobbet hela veckan. Men jag gillar att det är massor att göra och dynamiken i verksamheten.
På fredag bär det av till Göteborg. Kärleken och jag ska gå på konsert. Måste erkänna att jag saknar Kärleken. Jag fick frågan om Kärleken verkligen existrerar. För att jag bara pratar om honom, men visar aldrig bilder. Han existrerar.  Ni som känner honom vet vad han heter och ser ut. Men han vill inte förkomma i min blogg. Så därför skriver jag väldigt  lite och lägger inte ut några bilder. Även om Kärleken inte läser bloggen respekterar jag hans vilja.

Respekt och tillit är två av de viktigaste ingredienserna i en relation. Oavsett om det är en kärleks- vänskaps eller yrkesrelation.

Respekt och tillit.

Jag hoppas att du har haft en bra helg min vän oavsett var du befinner dig.
Ta vara på guldkornen i tillvaron.

Kärlek och respekt mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Tack, jag har haft en bra helg och i morgon ska jag börja arbeta igen efter fyra veckors semester. DET ser jag fram emot! 😀
    Kramen!

    PS Va snygga ni va….

  2. Sari skriver:

    Oj. Det var ett litet hjärta jag skulle posta och inget annat:) Kram.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>