Blond

Sedan jag fick mina progressiva glasögon i juni har jag tyckt att det är svårt att se bra när jag jobbar. Svårt att hitta rätt läge framför skärmen.
På jobbet har jag en stor fin skärm (27 tum) och jag har trott att det är något fel på mina glasögon. Har tvingats kisa, krypa nära och titta utan glasögon. För att kunna läsa en excel-fil har jag tvingats förstora till 200%

Så slår det mig att det kan ju beror på skärmupplösningen.  Byter upplösning och heureka!

Jag ser normalt igen.

Ja, men ibland är jag väl mer än lovligt blond 😉


Dagens blonda kontorsråtta 🙂

En intensiv arbetsdag med intressant innehåll. Jag gillar alla nya arbetsuppgifter, förtroendet och dialogen. Kunskap och livserfarenhet tillsammans med magkänslan är mina verktyg. Intuition är en viktig ingrediens i allt.

Det är fascinerande med all kunskap. Ibland förstår jag allt och ibland är jag fullständig fågelholksaspirant. Ord och uttryck haglar genom rummet och jag skriver så pennan glöder. Emellanåt frågar jag. Kan ju inte googla allt. Man kan fråga även om kan själv är mitt mellannamn 😉 Och mina kollegor svarar snällt på mina frågor. Vi jobbar intensivt med kort deadline. Framåt eftermiddagen blir vi så där härligt tramsiga och de låga skämten som ingen utomstående fattar duggar tätt 🙂

Dagens ord:

Nu blir det allsång på Skansen. Jag är så pass nördig. Skönt att vara så vuxen att man gör som man vill. Skönt att vara min egen herre så jag slipper klagomål över att jag sjunger och skrålar med.
För man sjunger med. Punkt.

Hoppas du haft en bra dag och kan njuta av den härliga sommarkvällen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Men du är ju charmig så vad gör det att du är ”lite blond” ibland 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>