Kul på jobbet

-Kommer du ihåg det vi pratade om på mötet igår?
-Det där som du inte fattade?
-Vaddå inte fattade! Det var ju du som inte ville förklara!

Man kan tolka saker på olika sätt 🙂

Tack R och J för ett underbart gapskratt.

Fullt ös på jobbet och solsken ute. Men jag tycker inte att det är så trist ändå, för jag gillar jobbet så mycket och hellre regn än solsken när man åker till jobbet.  Och jag tassar runt barfota. Det är ett bra betyg på en arbetsplats om man kan gå barfota tycker jag. Och skönt att det inte är så strikt. Visst har vi en viss klädkod, men inte så uttalat strikt. Jag är prydligt klädd, men man behöver inte gå i dräkt eller kostym tack och lov.  Klänning is da shit. Människor är trevliga mot varandra och vi har en härlig jargong. Tänk vad ett skratt kan göra.

Idag har jag varit på hälsokosten och köpt Notakehl som förhoppningsvis ska få mig att sluta hosta. Jag är trött på att hosta. Jag blir trött av att hosta.

Tack för tipset!

Idag har jag dessutom fått mina visitkort. Det känns lite proffsigare att slippa lämna handskrivna post-it-lappar .

Dagens middag består av tapas i kvällssolen på balkongen. Sonen har tvättat och katten är kelsjuk.

Livet är gott.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>