Smarrig rabarberpaj

Så klart att kaffet och boken behövde lite sällskap =)

Världens enklaste recept som jag fått av Helena!

Ta några rabarberstjälkar och skär i bitar. Lägg i botten på en ugnsform.
Smält smör i en kastrull (100-200 beroende på hur stor paj du vill ha)
Häll i kokos, havregryn och socker. Jag brukar ta lite kokos, mer socker och mest havregryn. Blanda och rör runt tills det är en lagom smet. Täck rabarberna med smeten och grädda i ugnen ca 20 min eller tills den är gyllene i 175 grader.

Servera med vaniljsås och /eller vaniljglass.

Gottgottigottgott!

Category: recept  Tags: ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Tofflan skriver:

    Men gu va gott!!!! 😀

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>