överskrift – typ rubrik

Solsken hela dagen. Värme.

Blodtrycksfall. Igen.

Kalas. Tårta och presenter. Familj. Fastän jag inte fyller förrän om några dagar har jag redan fått vad jag önskade mig <3

Fick skäll av pappa för att jag inte gått till doktorn med min hosta. Fick order att att göra det snarast. Innan jag ska ut i skogen. Får väl lyssna på pappa. Är  inte så sugen på lunginflammation. Har jag klarat mig i 47 år utan, så behöver jag inte skaffa det nu.

Middag på trevlig restaurang med sönerna.

Vila sig lite och nu är det dags att åka till jobbet. Ska bli en intressant natt.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. vad ska du göra i skogen i tre dagar?
    vad var det du önskade dig?
    här är blåst och regn nu. hoppas ni har uppehåll ute i bushen 🙂
    berätta!

    • inna skriver:

      Teambuilding/ överlevnadsläger med chefen. 3 dagar där vi ska skaffa all mat ur naturen och sova under en gran samt uppleva naturen och träna samarbete. Ska bli spännande.

      Jag önskade mig kärlek, uppmärksamhet, middag på restaurang och en blender. Jag fick även blommor och massor av havskräftor och nykokt krabba.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>