Trött

Några dagar i skogen var allt som behövdes.

Förkylningen har klamrat sig fast igen. Mest är jag trött och orkeslös. Det känns som att allt jag gör går i show motion. Flera gånger har det bara snurrat. Jäkligt frustrerande när huvud och kropp inte är på samma våglängd. Men jag är seg och kämpar på. Inte fan kan man känna efter och stanna hemma från jobbet när man är lite orkeslös. Det som håller mig hemma är riktig magsjuka och hög feber. Magsjuka kan jag inte komma ihåg när jag hade sist. 20 år sen eller nåt. Jag är av segt virke.

Mycket att göra som vanligt. Somnade på bussen.

Bästa sonen hade lagat middag  och trött mamma kunde sätta sig vid dukat bord.

Jag har världens bästa barn <3

 

Nu ska jag vårda min vetgirighet och se på Vetenskapens världsvt play. Tack och lov för play.

Jag ser ju så lite på tv. Jag fattar inte hur folk orkar följa all skit om hemska Hollywoodfruar, bonnläpp söker blygdläpp och allt vad det heter. Kalla mig fördomsfull. Men jag står för vad jag tycker.

God afton min gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Jag är friskt avundsjuk på dig. Faktiskt! Jag vill också klarar av att jobba fast jag är förkyld. Jag vill också vara trött efter en dag på jobbet. Istället är jag sååååå less på det här eländet som tvingar mig att se all skit på TV för att inte få lappsjuka. Fast jag börjar få lite lappsjuka… Kram

  • inna skriver:

   Jag förstår det. Faktiskt. Jag vet att jag är lyckligt lottad. Även om det suger att vara förkyld och att den aldrig ger sig. Sova i skogen var väl inte det ultimata om man säger så.

   När min bästis var sängliggandes, av hälsoskäl, i ett halvår så stängde hennes hjärna av. Hon orkade bara läsa skräplitteratur och se dåliga serier på tv. Så det gör hon aldrig numera när hon är friskare än då. Förstår att du har lappsjuka.

   Kram

 2. Jessica skriver:

  Usch för förkylningar, krya på dig fina du!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>