Morgonmys

Vaknar tidigt som vanligt. Glider ut och in i John Blundlandet.  Försöker somna om på riktigt, men till slut klarar jag inte att ligga kvar längre. Har nästan dåligt samvete för att jag ligger och drar mig. Det är sjukt jag vet, men har man Luther på axeln så. Nåväl jag tittar på klockan samtidigt som jag kliver upp och ser att den är jättemycket. Den är 8.21.

Nu sitter jag i sofakroken med Mac i knät och kaffekoppen på lagom avstånd. Lillstrumpa sitter bredvid och ser på barnetv: Lejonkungen II som är dramatiskt med intriger och hämndaktioner omöjlig kärlek och lite humor.

Jag gillar de här stunderna i hemmets vrå tillsammans med människor jag älskar och må bra  med.

Jag har fortfarande lock för öronen. Måste erkänna att det är lite frustrerande att det hela tiden känns som att jag har en glasbubbla trädd över huvudet.

Men en positiv sak på morgonkvisten! Det gör inte ont i foten längre! Jag kan trampa ner som vanligt.

Världen utanför bjuder på en gråmulen tillvaro, men det regnar inte. Just nu ska väl tilläggs. Höstregn och mörker står inte högst upp på min favvoilista som ni vet.

Nu blir det kopp nummer 2.. Morgonkaffe is da shit.

Och jag har inte drömt om racktables i natt. Jag har inte tänkt på jobbet ö h t. Sån avkoppling behövs också. Tur att jag är utomlands 🙂

Category: tankar  Tags: , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Å vad jag önskar mig en laptop ibland. Särskilt med tanke på att jag inte far väl av att sitta på den här pinnstolen. Å om det blir som jag tror kommer nån att skära i mig framöver vilket kommer innebära en del sängliggande. DÅ vill man ha en laptop och inte bara ej ajfån.

    Foten?? Har jag missat nåt? Skönt ändå att den är på bättringsvägen.

    • inna skriver:

      Jag har haft laptop de senaste 10 åren. Kommer aldrig att gå tillbaka till stationär.

      Foten! Jag trampade på en glasbit och fick ett djupt skärsår på ena hälen. Skitjobbigt och skitont.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>