Tankar nedtecknade på en Mac

Ännu en sovmorgon. På riktigt. Vaknade efter 7.

Lyssnade klart på min talbok. Jag gillar att lyssna på talböcker när jag har möjlighet att ta mig tiden. Det ger en helt annan upplevelse.

Fick sonen att koka kaffe till mig så det blev kaffe på sängen och Mannheimer & Tengby på webradion. Som en söndag i sängen ska vara.

Macka med krabba till frukost. Ja, man kan äta skaldjur till frukost. Jag är ju bortskämd som får krabba av pappa.

Bakom de tunna molnen skymtar en blå himmel. Det regnar inte. Det är jag tacksam över. Ni vet ju vad jag tycker om novemberregn. Men jag gör allt för att tänka positiva tankar om november.

Om 7 veckor är det jul.

Det blir allt svårare att samla alla samtidigt. Så är det när alla är vuxna. Någon jobbar, någon firar med pojkvännens familj. men det gäller att göra det bästa och hitta tillfällen att ses och ta vara på vår kärlek och gemenskap. I år blir våra gemensamma dagar 23 och 24. Jag tror att det här blir det bästa julen på många år. Jag är fylld av längtan och förväntan. Som det ska vara den här tiden på året.

 

Sen undrar jag hur svårt det är att förstå skillnaden på mindre och färre????????????

Mindre gäller storlek.

Färre gäller antal.

Inte svårt alls.

Använd rätt ord i rätt sammanhang.

Over & out från Ord-Hitler

 

 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och lyssna på Stiftelsen. Texten går rätt in i hjärtat.

Ha en fin söndag mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. Micke skriver:

    Dem fattar ingenting 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>