Sovmorgon

Vaknar vid 7.

Det får väl räknas som sovmorgon.

Ligger och filosoferar i lugn och ro. Just känslan att jag kan ligga kvar och inte måste gå upp är såå värdefull.

Tassar upp för att koka kaffe vid 8 och inser att det var ett smart drag att bekläda min lekamen innan jag  beträdde övriga delen av  bostaden. Av skorna i hallen drar jag slutsatsen att vi har en nattgäst och jag vill ju inte riskera framtida trauma om han skulle komma ut i köket och möta en frodig Venus. Men ingen ungdom vaknar och mitt kaffe blir klart.

Nu sitter jag i sängen med Mac i knät och kaffe och macka på nattduksbordet.

Strax börjar Mannheimer & Tengby på radion.

Någon påstår att radio slutade man med på 90-talet och att lyssna på radio är pensionärsvarning.

Det skiter jag i 🙂

Det här är livskvalitet.

Jag avskyr att gå upp 6 varje morgon. Men gör det av plikt och för att jag har ett sånt roligt jobb att gå till.

Men tänk att vara pensionär och slippa väckarklocka. Bo i ett hus på landet. Vakna när man kan. Dricka kaffe i kökssoffan och titta ut över åkrarna. Gräva i sitt växthus. Odla grönsaker. Det finns mycket bondegener i mig.

Livet är gott.

God morgon mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>