God Jul

Julefriden sänker sig över Lilla Paris.

Igår fick jag rå om prinsessan och svärsonen. Barnens far var här på traditionsenlig dan-före-middag med hemlagad julkorv, potatismos och brysselkål. Dansk julafton, prat, skratt och samvaro.

Idag har sönerna och jag  julat på egen hand. Mor och far vågade sig inte ut i snömodd och halka. Men vi tre har haft en härlig julafton på egen hand.

Vi har varit i kyrkan, druckit kaffe och sett på Kalle och hans vänner (mest jag. ena sonen sov på soffan och den andre duschade) Ätit julbord och druckit julmust. Delat ut klappar. Diskuterat och skrattat. Mumsat choklad och spelat spel.

Nu ska vi bara mysa och se på film tillsammans.

För mig handlar julen om kärlek och gemenskap. Jag får rå om alla de som betyder mest för mig. Inte alla samtidigt utan lite utspritt. Det blir så när barnen blir vuxna.

Julefrid till er alla gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Majsan skriver:

  God fortsättning, Inna 🙂

 2. bella skriver:

  Vill önska dig Ett Gått Nytt År!!! Och tack för att du bjuder in oss läsare i ditt fina juliga hem! Tack för att du bjuder så mycke på dig själv du jordnära Gullvippa! Hoppas att du får en fin Nyårsafton, jag skall jobba hela nyårshelgen men vad gör väl det när man trivs som fisken i vattnet på jobbet. Klättrade Sally mycket i granen tro? Ha det bäst!! Kramizar

  • inna skriver:

   Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år också fina Bella!

   Jag njuter av ledighet och mår som en prinsessa.

   Sally klättrade inte alls i granen i år. Hon börjar bli vuxen 🙂

   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>