Mysteriet deg

Jag tänker på mysteriet dig och under över alla under; att du älskar mig,

Jeg tenker på mysteriet deg og under over alle under, at du elsker meg.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Malin skriver:

  Den är fin. Lyssnar endast på norsk radio sen många många år, och har helt fastnat i norska artister. Aage Alexandersen är en favorit, Björn Eidsvaag en annan. Elvira Nicholaisen min kvinnliga favorit. Absolut favvo är Skyfri himmel

  • inna skriver:

   Jag lyssnar också mest på norsk radio.

   Unni Wilhelmsen, Kurt Nielsen, Postgirobygget, trang Födsel, Tungt vann, intrigue är några av de som jag gärna lyssnar på.

 2. Malin skriver:

  Bara namnen på vissa grupper gör ju att man mår bra. Trang födsel och Postgirobygget tex.
  Här går P4 dygnet runt, en helt annan P4 än den svenska som jag aldrig lyssnar på. Ibland byter jag till Radio Norge. Men eftersom jag inte kan leva utan Misjonen så får det bli P4 och podcast, om jag inte är vaken kl tio på fredag fm

 3. seo athens skriver:

  Magnificent issues altogether, you just won a new reader. What would you suggest about your post that you made some days in the past? Any sure?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>