Kloka ord

Jag är så tacksam att jag har en livspartner som lyssnar och säger kloka ord som ger mig perspektiv på tillvaron när det är kämpigt. Samtal  som får mig att genomskåda det absurda och inse att jag inte ska ta åt mig av ord och andras agerande. Jag kan inte ändra på andra. Bara mitt eget förhållningssätt. Ibland glömmer man det och då är det skönt att få hjälp att byta perspektiv. Tack <3

Ett av gårdagens alla kloka ord:

 

”Jag är övertygad om att de flesta människor är ungefär så lyckliga
som de bestämmer sig för att vara
.”
– Abraham Lincoln

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>