Sista

Så har sista januari snart passerat och kan läggas till handlingarna.

Utbildning hela dagen. Mycket sitta still och ta emot information. Vill ju helst vara igång. Inte bara sitta och ta emot information. Men det har varit en givande informativ dag. Och det är så härlig gemenskap och trevlig stämning på jobbet. Kom hem tidigare idag , efter jag fick skjuts av en kollega och slapp åka buss. Jobbprat hela vägen till Lilla Paris 🙂

Sonen  på sjukhus blir utskriven i morgon. Till slut hittade de vad som var fel på honom. Han blev inlagd för uttorkning(magsjuka) Sen visade det sig att han har:
Magsår
Bihåleinflammation
Lunginflammation

Stackars unge. Jag förstår inte var hans immunförsvar kommer ifrån. Han som blev ammad i över ett år, är uppväxt på riktig mat och på landsbygden med frisk luft och mycket utomhusvistelse.  Nu hoppas jag att penicillin och vila gör sitt.

Det här veckan har susat förbi. Redan torsdag kväll. Massor att göra. Trött på kvällen, men ändå fylld av mental energi.
Imorgon ska jag på kalas efter jobbet. 60-årskalas. Nästa helg är det kalas för världens bästa 9-åring.
Det är en härligt spann mellan 60 och 9.

Jag är lyckligt lottad som har familj, vänner och kärlek och ett roligt stimulerande jobb.

Jag njuter av livet och vågar leva i nuet.

Kram på er gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. Micke skriver:

  Ujuj, var inte lite han åkt på!
  Lika bra göra det ordentligt..

  Här blir jag hemma hela veckan lång efter nån skitförkylning som haft en grej om dagen kan man säga.. feber, hals/öron, snuva och nu är det bröstet som spökar. Provgreppade snöspaden för lite skottande men det var bara ge upp och inse det inte blir nått jobb i veckan.

  • inna skriver:

   Du ska vara rädd om dig Micke!

   Sonen har fått klartecken av doktorn, så imorgon åker han till sol och värme i Hurghada.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>