Energi

Ännu en dag med tid för kontemplation och reflektion. Idag har jag verkligen helgat vilodagen.

Vaknade kvart i åtta och det var välbehövligt att få sova ut. När jag tassade upp i paradiskostym upptäckte jag att det sov en ung man på min soffa, men han vaknade inte tack och lov och jag kunde täcka min lekamen med textiler. Sånt är livet när man bor ihop med andra. Sonen har ofta kompisar som sover över. Fast oftast i hans rum, inte på min soffa 🙂

Eftertanke. reflektion. Kontemplation. Dagdrömmeri. Vila. Musik. Samtal.

Aktiviteter som också behövs. Ute är det skitväder och jag njuter av att ladda batterierna inför en arbetsvecka. På jobbet är det fullt ös medvetslös. Men jag gillar dynamiken och det intensiva tempot. Jag tvingas stå på tå och leverera, tänka till och våga utvecklas. När det händer för lite stagnerar jag snarare.

Dagens middag bestod av hjortstek, mandelpotatis, björnbärsås och harry kuvär dvs gröna bönor. Jättegott. Björnbärsås vlagade jag för första gången och det kommer jag absolut att göra fler gånger  för den passade perfekt till hjortköttet.

Sonen hade ju glömt att boka tvättstugan så vi han tvättar på torsdag. Åh vad jag blir trött på bristande framförhållning ibland. Men det är bara att tänka om och packa andra kläder i väskan när jag ska iväg på torsdag. Och så finns det rena kläder när jag kommer hem på söndag kväll . Det gäller att se möjligheterna i sf problemen 🙂

Även om det är grått och trist ute så har  jag  sol i sinne. Dricker ingefärste och och tänker på sol och värme i april. Det ska bli så underbart .

Livet är gott <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>