Hej bloggen

Hej på dig,

jag vet att jag är lite frånvarande, men vi har ju pratat om det här förut. Även om jag mest postar inlägg på fb och Instagram så har jag inte glömt dig. Men du är inte den enda i mitt liv som behöver uppmärksamhet. Du är mer som en gammal vän jag träffar ibland. Inte livlina och alter ego längre.

I det verkliga livet pågår mycket som inte ventileras här. Man behöver inte blotta allt i sitt liv bara för att man har en blogg.

Jobb, kärlek, familj, vänner, tankar om framtiden och passion genomsyrar mitt liv.

Jag har planterat blommor (kryddväxter och tomater) på balkongen och njuter av sol.

Jag har träffat vänner, åkt båt till Koster, ätit smarriga skaldjur  och lyssnat på givande föreläsningar.

Jag har besökt anhörig på sjukhus och promenerat i skogen så mycket jag kan.

Jag har åkt bil, buss och tåg.

Jag är kattvakt och låter en hemlös få tak över huvudet.

Jag spanar på blommor och träd och lyssnar på vacker fågelsång.

Jag jobbar mycket och tränar ibland.

Jag dammsuger alldeles för sällan och har förlikat mig med det.

Jag kollar syrenerna varje dag och tror att de slår ut i morgon.

Hur har du det?

Category: tankar  Tags: , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
  1. eftersom du frågar: i grunden negativt.

  2. […] är intressant att fundera över detta, tycker jag. Jag vet en del som menar att man inte behöver blotta allt i sitt liv bara för att man har en blogg. Jag vet andra som tror sig känna bloggare som mig själv bara för att de följer min blogg, för […]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>