Hej

Mina besök här i bloggen blir allt mer sporadiska. Kanske att det blir mer ordning på bloggandet när höstmörkret tränger sig på. Vem vet?

Man skulle kunna tro att det inte händer så mycket i mitt liv. Men där tar man fel! Det händer massor. både bra och dåliga saker, men som jag inte ventilerar här.

Jag gör mitt bästa för att njuta av livet här och nu. Det har jag blivit jävligt bra om jag får säga det själv. Livet på landet är balsam för själen och jag kan inte minnas när jag var så befriad från stress och kände sån harmoni som jag gör.

Det är underbart att cykla omkring på landet och njuta av det sköna landskapet. Livet på landet är lugnt och stilla, men ändå så fullt av liv!

Bönderna jobbar febrilt med att skörda. Åkrar som hela sommaren prunkat i gult och rött och nu både skördade och plöjda och skimrar i brunt. Andra fält är fyllda av härlig mogen säd som ska bli flingor, mjöl och pasta.

Hallonen är slut och buskarna beskurna. Men det gör inget för frysen är fylld av söta, härliga bär. Och är man lite sugen finns det mogna krusbär att smaska på.

Livet är gott!

130824

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>