Livet är gott

Förkylningen  är envis och seg. Men jag är segare. Det är dock kämpigt att vara så orkeslös. Fast jag har inte ont i halsen. Ska kanske vara tacksam över det.

Ont som satan i ryggen. Nerv i kläm?

Kroppen är inte 25 längre. Det känner jag tydligt. Hälsporre. Ont i ryggen. Åderbråck. Men jag är glad och lycklig.

Det är underbart att leva t i l l s a m m a n s med Kärleken och d e l a på allting.

Varje morgon när jag går till bussen längtar jag till kvällen. Inte för att jag inte vill jobba, utan för att det är så härligt att vara tillsammans med Kärleken. Att få dela grå vardag och känna lycka i det vardagliga, ibland lite trista.  Plocka ur diskmaskinen tillsammans. Laga mat tillsammans. Titta på julkalendern tillsammans. Sitta med var sin dator och pyssla tyst, sida vid sida, i soffan. Att vakna tillsammans.

morgon

Morgonpromenaden under stjärnorna är livskvalitet. Den ger energi. Jobbet med mina härliga ungdomar ger också massor av positiv energi. Visst är det ett intensivt och ibland krävande jobb, men det är så roligt att jobba med ungdomar!

Livet är gott att leva!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>