Den bästa julen

För mig betyder julen gemenskap. Att vara tillsammans. Den här julen är jag tillsammans med Kärleken, vi är ju sambos, och alla mina älskade ungar.

På julafton var vi tre generationer som åt julmat, delade ut klappar, pratade, skrattade, kramades och myste tillsammans. Lycka. Några av oss besökte även klosterkyrkan och fick julens budskap till oss genom en levande julkrubba med romerska soldater som såg till att alla skattskrev sig, kung Herodes och ett livs levande Jesusbarn.

bild(144)

Juldagen inleddes med lite mellandagsrea i Linköping och fortsatte med mat, film och kontemplation.

Idag, Annandagen, njuter jag av lite lugn och ro på egen hand, medan resten av familjen spanar in mellandagsrean i Motala. Jag ägnar mig åt snabeldraken och herr Ajax samt söker jobb. För jag har ju bara ett vikariat och måste fortsätta söka jobb. Så jag skickar in tre jobbansökningar idag.

Julen innebär också mat. Om man sprider ut allt det goda så behöver det inte bli något frosseri, även om man gärna unnar sig lite extra ändå. Idag blir det lax i olika former. Rökt, gravad, saltbakad. Mums!

bild(143)

Hoppas att Du har det bra.

Kram <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>