Måndag igen

Det är vitt ute och kallt. I morse -13. Nu är det vinter på riktigt. Skönt att slippa spöregn, storm och slask. Och klär man sig ordentligt är det bara härligt med vinter. Tänk att jag tycker det! Jag som helst vill gå barfota i sommarklänning året om:)

20140113-102844.jpg

Helgen försvann fortare än en grisblink. På lördagen var vi på 50-årskalas. Min nyaste vän Annie hade bjudit in släkt och vänner på fest. Det var en härlig kväll med många skratt, samtal, kramar och gemenskap. Härligt att presentera H för mina vänner i Östergötland. Och så härligt att de gillar varandra. God mat fick vi också!

20140113-104604.jpg

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>