25 år

Idag firar jag 25 år som förälder.

Den 20 mars 1989 kl.03.28  föddes min Johan.

Mitt första barn. En liten rödhårig viljestark person. Vetgirig och fylld av kraftfull energi.  Idag är han en ung man som trivs med tillvaron. Jag är stolt och glad att jag lyckats med uppdraget som förälder.

Johan vill inte figurera i bloggen eller på bild. Så har det alltid varit. Stor integritet.

Grattis älskade unge<3

IMG_1143

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Du menar väl oranghårig?
    Hälsa 25-åringen och gratta från en som är mer än dubbelt så gammal… Hu… 😮

    Kram till er båda!

  2. Anna-Carin (östling) skriver:

    Hej du! Är det verkligen 25 år sedan jag besökte dig på bb och fick se din lilla röd tott. Ni var så söta ihop. Kommer du ihåg alla fika stunder och promenader vi njöt med våra små. Vilka stolta föräldrar vi var. Jag beklagar verkligen att livet är hårt med dig nu. Många kramar a-c

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>