Efit igår

Jag hade laddat för en Efitdag. Det har varit lite dålig närvaro de sista 6 månaderna. Efter Chrilles död har lusten varit tämligen låg.

Nåväl jag kom ihåg och jag tog bilder hela dagen. På nybäddad säng, skrivprojekt, löv i trädgården, nästan naken Inna i badhuset, bullar jag bakade och räkmacka.

MEN

Vi har inget Internät hemma, bara mobilen att surfa med och igår gick det inte alls att ladda upp bilder. Kändes som ett 56-modem.
Tack snälla Telia för att ni inte fixat felet än. För självklart tar det längre tid när många är drabbade.
Så alla ni som var sugna på efitbilder kan ju försöka visualisera dessa i stället.

Det var mulet, jag simmade 500 m, men tydligen alldeles för långsam, eftersom varenda pensionär fräste förbi mig. Bullarna var goda, men mannen tyckte jag kunde haft mer klet i dem. Sen fick jag massage av mannen. Axlar och huvud. Skitont och skönt på samma gång. Och så gjorde han räkmackor till oss, för det var räkmackans dag!
När jag masserade hans huvud somnade han i mitt knä, så jag fick väcka honom och tala om att det var dags att borsta tänderna och gå till sängs. Så det gjorde vi.
Det är underbart att somna tillsammans. Men lite för varmt i natt. Jag hade glömt öppna fönstret.

Det var min efitdag. Gud nåde Telia om de inte har fixat fel till nästa.

Tjolahopp mina gullvippor<3

Category: tankar  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. Linda Wendt skriver:

  Hej, mitt namn är Linda Wendt och jag jobbar för Telia. En av mina arbetsuppgifter är att se över bloggar där Telia omnämns för att se om det är något jag kan hjälpa till med.

  Det låter inte kul att inte ha något fungerande bredband. Jag kikar gärna på om det är något som jag kan göra härifrån. Om du vill och har möjlighet så gå gärna in på vår sida på facebook och skriv där ett privat meddelande till oss med ett kundnummer eller personnummer som abonnemanget gäller så kan jag ta mig en titt på det. I annat fall så hoppas jag att det snart ska fungera igen.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,

  Linda Wendt

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>