Första dagen

Fylld av energi vaknade jag när klockan ringde i morse. Trött som ett snöre så klart. Jag menar det är inte mänskligt att gå upp före 6. Inte om man är B-människa. Det hävdar jag bestämt.  Men jag var fylld av mental energi och förväntan.

När man inte har haft ett arbete att åka till under några månader så är det helt underbart att vara behövd i yrkeslivet igen. Att vara en kugge i ett stort maskineri och att kunna bidra till andras utveckling och kunnande. Det stärker egot. Mycket.

Första dagen på jobbet har varit fylld av information, människor och möten. Det går runt i huvudet.

MEN

Vilken skola! Vilken positiv energi och vilken fantastisk rektor!

Jag är så imponerad och är övertygad att det här kommer att bli hur bra som helst.

Men nu ska jag sova 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. Eva skriver:

  Du har ju så mycket kunskaper och erfarenheteri ditt liv. De senaste åren har du fått lärarjobb, jobb på Bonniers(?) etc. Hur kommer det sig att du inte fått stanna? Har det varit projekt/ nystartsjobb eller liknande? Förlåt om man är nyfiken, du verkar vara en som man anställer för att du har kvalifikationerna.

  • inna skriver:

   Tack för din kommentar Eva.

   Så här är det: 2003-2012 arbetade jag som lärare på samma arbetsplats. 2012 blev jag erbjuden ett chefsjobb inom Bonnier och slutade min tjänst som lärare. 2013 blev mer än halva personalstyrkan hos Bonnier uppsagda. Det fanns inte behov av min kompetens när man skar ner. Så jag blev uppsagd p g a arbetsbrist. Mitt senaste jobb var ett vikariat för en föräldraledig lärare. Dvs en tidsbegränsad anställning.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>