En perfekt tjejkväll

Annie, jag, god mat, lite vin och långa goda samtal.

En hel kväll med tjejsnack.  Lite skvaller och skitsnack, men mest förtroende och prat om relationer, ungar och livet. Lite jobb, kropp och ålder också. Självkritik och skratt. Egoboost och insikt.

vinglas

Jag är så glad att Annie och jag fann varandra. Att hon finns i mitt liv. Det är viktigt med vänner som ger perspektiv och som tycker om mig för den jag är.

Tänk att få en ny nära vän när man är 48.

Jag har fått flera fina vänner sedan jag flyttade till Östergötland.

Jag är lyckligt lottad.
Jag lever tillsammans med min stora kärlek. I ett rött hus på landet som jag drömt om. Jag har ett roligt jobb. Jag har härliga vänner som tycker om mig som jag är.
Jag är lyckligt lottad.

ljusbricka

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. Jag har inga vänner. Vet inte vad jag ska säga om det, men kan ju bero på att jag varken gillar att prata eller dricka vin.

 2. Inna skriver:

  Vin har väl inget med vänskap att göra? Min bästa vän dricker ingen alkohol alls och vi har en underbar vänskap.

  Den Jeanette jag träffade tyckte mycket om att prata och var sällan tyst tillsammans med andra. Pratar gör du ju nu också. Att blogga och sprida sina tankar via det skrivna ordet är en form för att prata. Dina blogginlägg och kommentarer blir en dialog eller hur?
  Du har människor som du växlar tankar och ord med genom blogg och andra sociala medier. Helena i Bröl och Hillie som du skriver om i bloggen och som du träffar på riktigt. Är inte de dina vänner?

  Jag är tacksam över att jag har vänner och att jag fått nya vänner när jag flyttat eller de gamla försvunnit. Vid en skilsmässa försvinner många s k vänner fortare än en avlöning.

  Min bästa vän bor 40 mil bort. Men vi umgås ändå. Via skrivna ord och telefon. Samt irl när vi kan.

  Ha en fin fredag!
  Kram

  • Hillie är min granne: hon är 22 år. Helena o jag har ingen kontakt. Jag brukar bli för mycket för min omgivning efter ett tag. Så mest flyktiga bekantskaper blir det.
   Men jag klagar inte. Är trött på mitt babbliga jag och förstår om andra tröttnar också. Ensam med barn så är det just egentid jag behöver mest. Jag har funnit lyckan i löpning och träning på gym.
   Har ingen man och inget jobb så jag gör det jag kan där jag står.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>