Nya vägar

I 15 år har jag pendlat till jobbet.

Som längst har jag ägnat 4 timmar om dagen att ta mig till och från jobbet. Jag har tyckt att det är ok för att jag har haft ett roligt jobb (för det mesta) och varit tvungen att försörja mig och mina barn.

Men ibland suger det att lägga 15 timmar i veckan på att pendla. Man kan göra roligare saker.

Så jag har sagt upp mig. För att bli hemmafru.

IMG_9409

NEJ  😛

För att jag har fått ett nytt jobb!

I smyg har jag varit på flera anställningsintervjuer och blev erbjuden ett jobb på gymnasiet  som jag tackat ja till.

För jag trivs bäst med gymnasieelever. Jag är bra på vägledning. Jag är hyfsad på administration. Jag älskar att jobba i skolan, med ledarskap och kunskap, utan att sätta betyg. Jag gillar att vara mitt i verksamheten och samordna.

Det nya jobbet innebär studie- och yrkesvägledning, praktiksamordning och administration. En tjänst som gjord för mig.   En liten skola med familjär atmosfär. En UF-skola! Cykelavstånd!

Jag trivs jättebra på mitt nuvarande jobb. Har den bästa chefen.  Men min tjänst är en projektanställning som upphör i november, så det hade tagit slut ändå. Nu blir det lite tidigare.

Tänk jag ska cykla till jobbet!

Vilken lycka.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses
  1. Miriam skriver:

    Hihi, jag ska påminna dig om denna lycka i höstens snålblåst 😉

  2. Tofflan skriver:

    Grattis till nya jobbet!!!

  3. Jessica skriver:

    Grattis Camilla!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>